Debian Bug report logs - #720548
xboard: does not store time settings in configuration file

version graph

Package: xboard; Maintainer for xboard is Debian Games Team <pkg-games-devel@lists.alioth.debian.org>; Source for xboard is src:xboard.

Reported by: folkert <folkert@vanheusden.com>

Date: Fri, 23 Aug 2013 10:57:02 UTC

Severity: normal

Found in version xboard/4.6.2-1

Forwarded to https://savannah.gnu.org/bugs/index.php?40161

Reply or subscribe to this bug.

Toggle useless messages

View this report as an mbox folder, status mbox, maintainer mbox


Report forwarded to debian-bugs-dist@lists.debian.org, Debian Games Team <pkg-games-devel@lists.alioth.debian.org>:
Bug#720548; Package xboard. (Fri, 23 Aug 2013 10:57:06 GMT) Full text and rfc822 format available.

Acknowledgement sent to folkert <folkert@vanheusden.com>:
New Bug report received and forwarded. Copy sent to Debian Games Team <pkg-games-devel@lists.alioth.debian.org>. (Fri, 23 Aug 2013 10:57:06 GMT) Full text and rfc822 format available.

Message #5 received at submit@bugs.debian.org (full text, mbox):

From: folkert <folkert@vanheusden.com>
To: Debian Bug Tracking System <submit@bugs.debian.org>
Subject: xboard: does not store time settings in configuration file
Date: Fri, 23 Aug 2013 12:55:25 +0200
Package: xboard
Version: 4.6.2-1
Severity: normal

I always set time management to x seconds per move.
Then I click on save settings.
But after an xboard restart the settings are reset to the defaults.


-- System Information:
Debian Release: 7.0
  APT prefers stable
  APT policy: (500, 'stable'), (1, 'experimental')
Architecture: amd64 (x86_64)

Kernel: Linux 3.9-1-amd64 (SMP w/12 CPU cores)
Locale: LANG=en_US.UTF-8, LC_CTYPE=en_US.UTF-8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/dash

Versions of packages xboard depends on:
ii  dpkg                    1.16.9           Debian package management system
ii  libc6                   2.17-3           Embedded GNU C Library: Shared lib
ii  libice6                 2:1.0.8-2        X11 Inter-Client Exchange library
ii  libsm6                  2:1.2.1-2        X11 Session Management library
ii  libx11-6                2:1.5.0-1+deb7u1 X11 client-side library
ii  libxaw7                 2:1.0.10-2       X11 Athena Widget library
ii  libxmu6                 2:1.1.1-1        X11 miscellaneous utility library
ii  libxpm4                 1:3.5.10-1       X11 pixmap library
ii  libxt6                  1:1.1.3-1+deb7u1 X11 toolkit intrinsics library

Versions of packages xboard recommends:
ii  fairymax                      4.8q-2     xboard compatible chess and chess-
ii  xfonts-100dpi                 1:1.0.3    100 dpi fonts for X
ii  xfonts-75dpi                  1:1.0.3    75 dpi fonts for X

Versions of packages xboard suggests:
ii  gnome-terminal [x-terminal-em 3.4.1.1-2  GNOME terminal emulator applicatio
ii  xterm [x-terminal-emulator]   278-4      X terminal emulator

-- no debconf information



Reply sent to Vincent Legout <vincent@legout.info>:
You have taken responsibility. (Sat, 28 Sep 2013 17:27:08 GMT) Full text and rfc822 format available.

Notification sent to folkert <folkert@vanheusden.com>:
Bug acknowledged by developer. (Sat, 28 Sep 2013 17:27:08 GMT) Full text and rfc822 format available.

Message #10 received at 720548-done@bugs.debian.org (full text, mbox):

From: Vincent Legout <vincent@legout.info>
To: folkert <folkert@vanheusden.com>
Cc: 720548-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#720548: xboard: does not store time settings in configuration file
Date: Sat, 28 Sep 2013 19:23:58 +0200
Version: 4.7.1-1

Hi,

folkert <folkert@vanheusden.com> writes:

> I always set time management to x seconds per move.
> Then I click on save settings.
> But after an xboard restart the settings are reset to the defaults.

I believe this has been fixed in XBoard 4.7.0, I'm therefore closing
this bug. Please reopen if you still have this issue with XBoard 4.7.

Thanks,
Vincent



Message #11 received at 720548-done@bugs.debian.org (full text, mbox):

From: folkert <folkert@vanheusden.com>
To: Vincent Legout <vincent@legout.info>
Cc: 720548-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#720548: xboard: does not store time settings in configuration file
Date: Tue, 1 Oct 2013 11:29:27 +0200
> > I always set time management to x seconds per move.
> > Then I click on save settings.
> > But after an xboard restart the settings are reset to the defaults.
> 
> I believe this has been fixed in XBoard 4.7.0, I'm therefore closing
> this bug. Please reopen if you still have this issue with XBoard 4.7.

Hi,

Unfortunately 4.7 still has this problem.
I am using 4.7.2-1 from debian unstable.


Folkert van Heusden

-- 
MultiTail er et flexible tool for å kontrolere Logfiles og commandoer.
Med filtrer, farger, sammenføringer, forskeliger ansikter etc.
http://www.vanheusden.com/multitail/
----------------------------------------------------------------------
Phone: +31-6-41278122, PGP-key: 1F28D8AE, www.vanheusden.com



Information forwarded to debian-bugs-dist@lists.debian.org, Debian Games Team <pkg-games-devel@lists.alioth.debian.org>:
Bug#720548; Package xboard. (Wed, 02 Oct 2013 19:48:04 GMT) Full text and rfc822 format available.

Acknowledgement sent to Vincent Legout <vincent@legout.info>:
Extra info received and forwarded to list. Copy sent to Debian Games Team <pkg-games-devel@lists.alioth.debian.org>. (Wed, 02 Oct 2013 19:48:04 GMT) Full text and rfc822 format available.

Message #16 received at 720548@bugs.debian.org (full text, mbox):

From: Vincent Legout <vincent@legout.info>
To: folkert <folkert@vanheusden.com>
Cc: 720548@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#720548: xboard: does not store time settings in configuration file
Date: Wed, 02 Oct 2013 21:45:43 +0200
reopen 720548
forwarded 720548 https://savannah.gnu.org/bugs/index.php?40161
thanks

folkert <folkert@vanheusden.com> writes:

>> > I always set time management to x seconds per move.
>> > Then I click on save settings.
>> > But after an xboard restart the settings are reset to the defaults.
>> 
>> I believe this has been fixed in XBoard 4.7.0, I'm therefore closing
>> this bug. Please reopen if you still have this issue with XBoard 4.7.
>
> Unfortunately 4.7 still has this problem.
> I am using 4.7.2-1 from debian unstable.

Sorry, I misread your initial mail, I thought you were talking about the
-inc option. You're right, the option is lost when XBoard restarts. I've
forwarded it upstream.

Thanks,
Vincent



Bug reopened Request was from Vincent Legout <vincent@legout.info> to control@bugs.debian.org. (Wed, 02 Oct 2013 19:48:07 GMT) Full text and rfc822 format available.

No longer marked as fixed in versions 4.7.1-1. Request was from Vincent Legout <vincent@legout.info> to control@bugs.debian.org. (Wed, 02 Oct 2013 19:48:08 GMT) Full text and rfc822 format available.

Set Bug forwarded-to-address to 'https://savannah.gnu.org/bugs/index.php?40161'. Request was from Vincent Legout <vincent@legout.info> to control@bugs.debian.org. (Wed, 02 Oct 2013 19:48:09 GMT) Full text and rfc822 format available.

Send a report that this bug log contains spam.


Debian bug tracking system administrator <owner@bugs.debian.org>. Last modified: Sun Apr 20 01:21:58 2014; Machine Name: buxtehude.debian.org

Debian Bug tracking system
Copyright (C) 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson.