Debian Bug report logs - #620133
qa.debian.org: auto-ethernet dhcp after dsl-box dont connectet sometimes. no prob with other os

Package: general; Maintainer for general is debian-devel@lists.debian.org;

Reported by: Peter Pommerening <pommerening@kalaty.de>

Date: Wed, 30 Mar 2011 13:24:02 UTC

Severity: normal

Done: Jonathan Nieder <jrnieder@gmail.com>

Bug is archived. No further changes may be made.

Toggle useless messages

View this report as an mbox folder, status mbox, maintainer mbox


Report forwarded to debian-bugs-dist@lists.debian.org, debian-qa@lists.debian.org:
Bug#620133; Package qa.debian.org. (Wed, 30 Mar 2011 13:24:04 GMT) Full text and rfc822 format available.

Acknowledgement sent to Peter Pommerening <pommerening@kalaty.de>:
New Bug report received and forwarded. Copy sent to debian-qa@lists.debian.org. (Wed, 30 Mar 2011 13:24:04 GMT) Full text and rfc822 format available.

Message #5 received at submit@bugs.debian.org (full text, mbox):

From: Peter Pommerening <pommerening@kalaty.de>
To: Debian Bug Tracking System <submit@bugs.debian.org>
Subject: qa.debian.org: auto-ethernet dhcp after dsl-box dont connectet sometimes. no prob with other os
Date: Wed, 30 Mar 2011 15:07:18 +0200
Package: qa.debian.org
Severity: normal

hi dear folks,
sometimes eth0 dont becommes ready,
even not after /etc/ init.d/networking restart.
it is connectet to a fritz-box with dhcp.
no problems with ubuntu 10.04 LTS or w2k.
only new systemstart works.
you are my favorits since years  thanks.



-- System Information:
Debian Release: 6.0.1
  APT prefers squeeze-updates
  APT policy: (500, 'squeeze-updates'), (500, 'proposed-updates'), (500, 'stable')
Architecture: amd64 (x86_64)

Kernel: Linux 2.6.32-5-amd64 (SMP w/2 CPU cores)
Locale: LANG=de_DE.utf8, LC_CTYPE=de_DE.utf8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/dash




Bug reassigned from package 'qa.debian.org' to 'general'. Request was from Paul Wise <pabs@debian.org> to control@bugs.debian.org. (Wed, 30 Mar 2011 22:33:03 GMT) Full text and rfc822 format available.

Reply sent to Jonathan Nieder <jrnieder@gmail.com>:
You have taken responsibility. (Mon, 17 Oct 2011 03:45:06 GMT) Full text and rfc822 format available.

Notification sent to Peter Pommerening <pommerening@kalaty.de>:
Bug acknowledged by developer. (Mon, 17 Oct 2011 03:45:06 GMT) Full text and rfc822 format available.

Message #12 received at 620133-done@bugs.debian.org (full text, mbox):

From: Jonathan Nieder <jrnieder@gmail.com>
To: Peter Pommerening <pommerening@kalaty.de>
Cc: 620133-done@bugs.debian.org
Subject: Re: qa.debian.org: auto-ethernet dhcp after dsl-box dont connectet sometimes. no prob with other os
Date: Sun, 16 Oct 2011 22:40:54 -0500
Hi Peter,

Peter Pommerening wrote:

> hi dear folks,
> sometimes eth0 dont becommes ready,
> even not after /etc/ init.d/networking restart.
> it is connectet to a fritz-box with dhcp.
> no problems with ubuntu 10.04 LTS or w2k.
> only new systemstart works.
> you are my favorits since years  thanks.

If you file a new bug against the kernel with reportbug, it will
automatically include some useful information about your
configuration:

	reportbug linux-image-$(uname -r)

I'm closing this bug for now, since it does not have enough
information to act on.

Sorry for the trouble,
Jonathan




Information forwarded to debian-bugs-dist@lists.debian.org, benjamin.valadilaine@gmail.com, debian-devel@lists.debian.org:
Bug#620133; Package general. (Tue, 25 Oct 2011 18:09:03 GMT) Full text and rfc822 format available.

Acknowledgement sent to Benjamin <benjamin.valadilaine@gmail.com>:
Extra info received and forwarded to list. Copy sent to benjamin.valadilaine@gmail.com, debian-devel@lists.debian.org. (Tue, 25 Oct 2011 18:09:04 GMT) Full text and rfc822 format available.

Message #17 received at 620133@bugs.debian.org (full text, mbox):

From: Benjamin <benjamin.valadilaine@gmail.com>
To: Debian Bug Tracking System <620133@bugs.debian.org>
Subject: Sometimes can't connect, or undergoes severe downturns with wlan
Date: Tue, 25 Oct 2011 20:05:01 +0200
Package: general
Followup-For: Bug #620133

Dear Maintainer,

sometimes the connection to the Internet is very slowed or turned off, but this
happened only since I use wheezy (no problem with debian stable or others os).



-- System Information:
Debian Release: wheezy/sid
  APT prefers testing-proposed-updates
  APT policy: (500, 'testing-proposed-updates'), (500, 'testing')
Architecture: amd64 (x86_64)

Kernel: Linux 3.0.0-1-amd64 (SMP w/2 CPU cores)
Locale: LANG=fr_FR.utf8, LC_CTYPE=fr_FR.utf8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/dash




Bug archived. Request was from Debbugs Internal Request <owner@bugs.debian.org> to internal_control@bugs.debian.org. (Wed, 23 Nov 2011 07:34:59 GMT) Full text and rfc822 format available.

Send a report that this bug log contains spam.


Debian bug tracking system administrator <owner@bugs.debian.org>. Last modified: Wed Apr 16 07:30:21 2014; Machine Name: beach.debian.org

Debian Bug tracking system
Copyright (C) 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson.