Debian Bug report logs - #608966
austrian provider bob reports as roaming in its "own" network

version graph

Package: mobile-broadband-provider-info; Maintainer for mobile-broadband-provider-info is Bhavani Shankar <bhavi@ubuntu.com>; Source for mobile-broadband-provider-info is src:mobile-broadband-provider-info.

Reported by: chrysn <chrysn@fsfe.org>

Date: Wed, 5 Jan 2011 00:48:02 UTC

Severity: normal

Found in version mobile-broadband-provider-info/20101106-1

Forwarded to https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=639953

Reply or subscribe to this bug.

Toggle useless messages

View this report as an mbox folder, status mbox, maintainer mbox


Report forwarded to debian-bugs-dist@lists.debian.org, Bhavani Shankar <bhavi@ubuntu.com>:
Bug#608966; Package mobile-broadband-provider-info. (Wed, 05 Jan 2011 00:48:04 GMT) Full text and rfc822 format available.

Acknowledgement sent to chrysn <chrysn@fsfe.org>:
New Bug report received and forwarded. Copy sent to Bhavani Shankar <bhavi@ubuntu.com>. (Wed, 05 Jan 2011 00:48:04 GMT) Full text and rfc822 format available.

Message #5 received at submit@bugs.debian.org (full text, mbox):

From: chrysn <chrysn@fsfe.org>
To: Debian Bug Tracking System <submit@bugs.debian.org>
Subject: austrian provider bob reports as roaming in its "own" network
Date: Wed, 5 Jan 2011 01:45:18 +0100
[Message part 1 (text/plain, inline)]
Package: mobile-broadband-provider-info
Version: 20101106-1
Severity: normal

when connecting to the austrian mobile broadband provider bob's network
using network-manager, it always reports as roaming, and won't connect
at all if "roaming only" is enabled.

i assume this is due to bob being just a brand of the "A1/Telekom
Austria" provider, and bob thus using the A1 network. (the connection is
displayed to be roaming in the A1 network, although it's the
connection's home network.)

i guess that a bit of metadata could fix that; please let me know how to
determine the details.


-- System Information:
Debian Release: 6.0
  APT prefers unstable
  APT policy: (500, 'unstable'), (1, 'experimental')
Architecture: amd64 (x86_64)

Kernel: Linux 2.6.34-1-amd64 (SMP w/2 CPU cores)
Locale: LANG=en_GB.UTF-8, LC_CTYPE=en_GB.UTF-8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/dash

-- no debconf information
[signature.asc (application/pgp-signature, inline)]

Set Bug forwarded-to-address to 'https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=639953'. Request was from Bhavani Shankar R <bhavi@ubuntu.com> to control@bugs.debian.org. (Wed, 19 Jan 2011 15:03:03 GMT) Full text and rfc822 format available.

Send a report that this bug log contains spam.


Debian bug tracking system administrator <owner@bugs.debian.org>. Last modified: Sun Apr 20 03:41:47 2014; Machine Name: buxtehude.debian.org

Debian Bug tracking system
Copyright (C) 1999 Darren O. Benham, 1997,2003 nCipher Corporation Ltd, 1994-97 Ian Jackson.